Mannavita Graviola Gyümölcsvelő - 500 ml
Antioxidáns, antivirális és antibakteriális hatásait is kimutatták. Mint ahogyan azt is, hogy nyugtatólag hat a szervezetre, fogyasztásával csökkenthető a szorongás, mérsékelhetőek a stressz tünetei.
A Graviola értékes ásványi anyagai a csontok, ízületek, izmok egészségének a javításához is hozzájárulnak.
Gazdag B-vitaminokban, melyek köztudottan segítik az agy és az idegrendszer megfelelő működését.
Támogatja a szív- és érrendszer egészségét, többek között azáltal, hogy jótékony hatást gyakorol a magas vérnyomásra és értágító is egyben.
A Graviola gyümölcslé értékes tápanyagok egész sorát tartalmazza. Segítik a jobb emésztést és a gyomorproblémák mérséklődését is.
Ekkor ajánlott az alkalmazása:
Daganatos betegségek
Kemoterápia, Sugárkezelések alatt
Immungyengeség esetén
Magas vérnyomás
Emésztési gondok
Csontritkulás
Idegrendszeri problémák
Adagolás, tudnivalók: Naponta 30 ml tisztán vagy más gyümölcslevekkel együtt. Fogyasztás előtt felrázandó. Amennyiben naponta 30 ml-t fogyaszt belőle, 1 üveg 15 napra elegendő anyagot tartalmaz.
Tárolás : Száraz, hűvös helyen, 25°C fok alatt. Felbontás után hűtve tárolandó, mert tartósítószert nem tartalmaz.
A graviola gyümölcsről
A graviola fa és gyümölcse a szúrszop nagyon népszerű a trópusokon . Egyedi íze mellett a graviola sokat tehet az egészségmegőrzés érdekében.
A trópusi őslakosok már nagyon hamar felismerték a graviola gyógyhatásait: használták betegségek kezelésére, láz csillapítására, a szervezet megnyugtatása végett antidepresszánsként és bőrápolásra is.
A graviola gyümölcsében, jelen lévő természetes tápanyagok, a vitaminok , aminosavak , esszenciális zsírsavak és antioxidánsok egyaránt antivirális és antibakteriális hatásokat kölcsönöznek a gyümölcsnek . A graviola rendszeres fogyasztásával sokat tehetünk immunrendszerünk egészségéért.
A graviola B-vitamin komplexitásáról ismert, B-vitaminjainak nagy szerepe van abban, hogy a graviola segíti a jobb emésztést, gyomorbántalmak esetén is alkalmazható.
A gyümölcs vitaminjai közül kiemelkedik még a nélkülözhetetlen, antioxidáns tulajdonságú C-vitamin is.
Átlag feletti ásványi anyag tartalmának köszönhetően a graviola hozzájárul a csontok, az izmok, és az idegrendszer megfelelő működésének a támogatásához.
Összetevők: 100 %-os Graviola gyümölcsvelő (nem koncentrátumból készült).
Átlagos tápérték 30ml mennyiségben:
Energia: 83kJ/10kcal
Fehérje: 0,47g
Szénhidrát: 5,04g
Zsír: 0,2g
Rost: 1g
Nátrium: 5,1mg
A fenti beltartalmi értékek a termés függvényében változhatnak.